Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Burgas Free Tour стартира сезона на безплатните туристически обиколки в Бургас

Burgas Free Tour стартира сезона на безплатните туристически обиколки в Бургас

Чрез формата на безплатните турове младежите се сближават с туристите и се превръщат в техните местни приятели, които им разказват за историята на града, както и за бита на „старите бургазлии“.

От Burgas Free Tour съобщиха, че стартират сезона на безплатните туристически обиколки в Бургас. Началото е на 22 юни, събота. Оттогава до 1 юли обиколките ще се провеждат само в събота и неделя. От 2 юли до 15 септември ще са всеки ден. Часът на срещата е 10:00, мястото – до Часовника.

Burgas Free Tour e група от доброволци - ученици и студенти, на възраст между 16 и 25 години, чиято мисия е да покаже красотата на града. Турът преминава през 13 стоп-места, „задължителни“ забележителности, които крият много тайни. Това не е скучна историческа беседа. Чрез формата на безплатните турове младежите се сближават с туристите и се превръщат в техните местни приятели, които им разказват за историята на града, за бита на „старите бургазлии“. Запознават ги с градски легенди, които се предават само от уста на уста.

„През годините сме се убедили, че безплатните обиколки са интересни и за жителите на града. Бургазлии остават изненадани от новите факти, които научават. Това ни позволява да си мечтаем, че обиколките биха били един различен и интересен исторически урок за учениците на Бургас. Нашите опознавателни обиколки имат възможността да се представят на 3 езика - български, английски и немски. Burgas Free Tour не е обвързан и финансиран от Община Бургас или комерсиални проекти. Ние сме обединени млади хора, които учат или са завършили основното си образование в Бургас и лятото се връщат, за да работят за неговото развитие. КАНИМ ВСИЧКИ ГОСТИ НА ГРАДА, УЧЕНИЦИ, ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕДИИ на нашия първи тур. Очакваме Ви на 22 юни, събота, на Часовника! Повече информация за нас можете да намерите в социалните мрежи: Facebook, Instagram, както и в нашия уебсайт – https://burgasfreetour.com/ – лице за контакти: Георги Георгиев: 0883 596 539.“, казват от Burgas Free Tour.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега