Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас посрещна Първия балкански фестивал по бойни спортове

Бургас посрещна Първия балкански фестивал по бойни спортове

Над 300 състезатели участват в І Балкански фестивал по бойни спортове „Млади приятели на полицията”, който бе открит днес в спортна зала „Младост” – Бургас.

Над 300 състезатели участват в І Балкански фестивал по бойни спортове „Млади приятели на полицията”, който бе открит днес в спортна зала „Младост” – Бургас. В спортната надпревара се включват деца, юноши, девойки, мъже и жени от над 30 клуба от Балканите.  

Събитието е организирано от Спортната асоциация на МВР, Централния полицейски таекуон-до клуб и община Бургас и се провежда под патронажа на кмета Димитър Николов. Заместник-министърът на физическото възпитание и спорта Иван Ценов поздрави лично участниците във фестивала с пожеланието той да стане традиционен, да бъде продължение на всички добри инициативи, които има Спортната асоциация на МВР.

Фестивалът има състезателен характер, но включва и демонстрации по таекуон-до ITF, таекуон-до WTF, кик бокс, карате, айкидо и полицейска лична защита. В първенството по таекуон-до ITF състезателите участват във всички индивидуални и отборни дисциплини - туль, спаринг, специална техника, силов тест, традиционен спаринг.

Централният полицейски таекуон-до клуб представи атрактивна демонстрация, в която участваха световната шампионка по полицейска лична защита Ваня Божкова и европейските вицешампиони Димитър Дойчев и Християн Цанков от шампионата на Стария континент по таекуон-до ITF в Марибор, Словения. Състезанието продължава и утре, 10 юни, при голям зрителски интерес.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега