Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас ще бъде домакин на финалния турнир за купата на България при волейболистите

Бургас ще бъде домакин на финалния турнир за купата на България при волейболистите

Надпреварата между осемте най-добри отбора ще се проведе от 17 до 19 януари в СЗ "Младост".

Бургаската зала "Младост" ще е домакин на финалния турнир за купата на България при волейболистите. Това решиха преди минути от националната лига. Надпреварата между осемте най-добри отбора ще се проведе от 17 до 19 януари.

В първия си мач домакините от "Нефтохимик 2010" ще имат за съперник тима на "Марек Юнион Ивкони", предават от пресцентъра на Общината. Този двубой е на 17 януари от 18.30 часа. При успех на полуфинал бургазлии ще срещнат победителят от двойката "Добруджа" и русенския "Дунав". В другия четвъртфинален мач се срещат "Хебър" и "Левски". Победителят продължава на полуфинал, където ще срещне "Монтана" или "Ботев" - Луковит.

През уикенда бургаските волейболисти постигнаха ценна победа с 3:0 след силна игра срещу коравия тим на "Добруджа" - Добрич в дербито на 11-ия кръг в националната Суперлига. В отделните геймове резултатът е 25:23, 25:20, 25:16.

Топреализатор в мача с 19 точки стана Жани Желязков. Мирослав Градинаров добави 13 точки, а капитанът Николай Николов завърши с 10 точки. Успешен дебют с екипа на "Нефтохимик 2010" направи либерото Христо Христов.

В сряда бургаските волейболисти гостуват в Санкт Петербург за мача реванш от европейския турнир на CEV. На 22 декември момчетата на треньора Николай Желязков ще изиграят последния си мач за календарната година. От 18.00 часа в спортна зала "Младост" е двубоят от 12-ия кръг в националната Суперлига срещу тима на "Арда" - Кърджали.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега