Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас ще бъде домакин на изложение "Световно образование" във вторник

Бургас ще бъде домакин на изложение "Световно образование" във вторник

Над 50 учебни заведения от Европа, САЩ и България ще се включат в тазгодишното изложение “Световно образование”, съобщават от РИО. То ще се проведе на 1-ви март, от 10 до 18 часа в “Бизнес Инкубатор” (ул. “Княз Александър Батенберг” № 28).

Над 50 учебни заведения от Европа, САЩ и България ще се включат в тазгодишното изложение “Световно образование”, съобщават от РИО. То ще се проведе на 1-ви март, от 10 до 18 часа в “Бизнес Инкубатор” (ул. “Княз Александър Батенберг” № 28).

Мотото на изложението тази година е: ”Световно Образование за теб”. Учители, родители и ученици ще имат възможността да се срещнат лично с представители на участващите учебни заведения и да научат от първа ръка подробности относно условията за прием и възможностите за финансиране на обучението в чужбина и България.

Приемът в университети във Великобритания ще бъде сред акцентите в тазгодишното изложение “Световно образование” в Бургас. Кандидатите ще могат да се срещнат с представители на повече от 30 британски висши училища, сред които топуниверситети от Острова, както и да се възползват от безплатните консултации и другите услуги на специализирания център за информация и кандидатстване чрез британската централизирана система (UCAS).

Бъдещите студенти ще получат информация за кандидатстването и приема в Германия, Холандия, Дания, Швеция, Швейцария, Италия, Испания и други държави. Младежите ще могат да вземат безплатно участие в редица семинари за кариерно и професионално ориентиране:  „Как да напиша успешно мотивационно писмо?“, „Кандидатстване в Германия и Австрия“, „Кандидатстване в Дания и Холандия“, „Финансиране на магистърски програми във Великобритания“,  „Как да финансирам образованието си в Холандия?“ и още много други. Регистрацията на учениците за изложението е безплатна и става презсайта на проекта „Световно образование”.

Изложението предлага възможност училищата в Бургас да станат партньор на проекта и да получат професионална ориентация за ученици от горните класове, представяне на условията за прием в европейски ВУЗ, съвети за подготовка на мотивационно писмо – консултации в рамките на часа на класабезплатни информационни каталози за образование в чужбина – раздаване по време на родителски срещигостуване на лектори от чуждестранни университети, които да представят пред учениците нови програми и професиисъдействие за партньорства с университети по проект „Световно Образование”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега