Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас ще "последва ритъма" в Международния ден на младежта за 9-та поредна година

Бургас ще "последва ритъма" в Международния ден на младежта за 9-та поредна година

Събитието ще се проведе идния четвъртък (12-ти август), в Експозиционен център Флора. Началото е от 18:00 часа, а входът - свободен

Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС" организира за 9-та поредна година инициативата под надслов „Следвай ритъма 2021 – Let's dance Burgas", с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Бургас. Събитието ще се проведе идния четвъртък (12-ти август), в Експозиционен център Флора - Бургас. Началото е от 18:00 часа, а входът - свободен. 

Всеки участник в събитието ще получи изненада от организаторите и подарък. "Елате да отбележим заедно Международния ден на младежта – 12 август! Всеки гражданин и гост на Бургас е добре дошъл", споделят организаторите. 

Събитието „Следвай ритъма" е със специалното участие на:
- Спортен център "София" в гр. Бургас ще участват със стретчинг, пилатес и табата за всички желаещи.
- София Мазуренко - основател на спортен център "София", треньор, диетолог и носителка на титлата "Мисис Бургас 2020". От 4-годишна възраст започва да танцува, като не спира и до днес. Завършила е Първо държавно хореографско училище, където всеки ден тренира балет, съвременни танци, солфеж, народни и други танци. Признава, че именно така се влюбва в движението. През 2009-та година започва и да преподава. Едва тогава разбира, че най-важното е да обичаш работата си.
- Zumba Инструктори: Аксиния Николова и Стефка Граматикова.
- Xplosive gym.
- СК "Сентоки-Бургас".
- Салса с Танцово Студио 29.
- Hip-Hop Dance.
- Спортен брейк клуб "Black Style Squad".

На 17 декември 1999 г. с резолюция 54/120, Общото събрание на ООН приема направените препоръки на Световната Конференция на министрите отговорни за младежта, състояла се в Лисабон на 8-12 август 1998 г., 12 август да бъде обявен за международен ден на младежта. В България за първи път 12 август се отбелязва официално през 2007-ма година. Движението в спорта е като движението напред по стълбичката на добрите дела - винаги е успешно!

Проектът "Стъпка напред ЗА здравето" е по Национална програма за изпълнение на младежките дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2021 г., Направление 3, финансиран от Министерство на младежта и спорта. Договор №25-00-29/22.03.2021г. по НПИМД-Н3-Т4-001/2021.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега