Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас ще си има надпис с пъстри букви за селфита, ще го изработят младежи

Бургас ще си има надпис с пъстри букви за селфита, ще го изработят младежи

Първоначалната идея претърпя куп промени.

След дълги дебати и сериозни редакции, Общински съвет прие предложението на Антон Берданков и Георги Кузманов в града да бъде поставен цветен надпис "Аз обичам Бургас", който да служи за атракцион за снимки на местното население и туристите.

Вместо първоначално предложените от Берданков и Кузманов два надписа, ще бъде поставена една единствена конструкция, при това не на някое от първоначално предложените места - пл. "Тройката" и "Пантеона", а на площад "Царица Йоана" при гарата.

Атракционният надпис ще бъде изписан на кирилица, с цветни букви, като в реализацията на идейния проект ще бъдат поканени да се включат младежи от бургаските училища.

В рамките на неочаквано продължителните дебати по темата, против реализирането на идеята се обяви Ангел Божидаров, който определи предложението като "изтъркано" и предложи вместо надпис, какъвто има в десетки градове както у нас, така и в чужбина, да бъде поставена друга атрактивна пластика, например статуя на Свети Николай.

В крайна сметка обаче предложението бе прието с 34 гласа "за", а от Общината обещаха веднага да се заемат с организирането на срещи с учебните заведения, които ще бъдат поканени да се включат в реализацията на туристическия атракцион.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега