Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас стартира работа с младежите по италиански модел

Бургас стартира работа с младежите по италиански модел

Младежки културен център – Бургас и Сдружение „Вселена“ дават началото на социално експериментиране на добри италиански практики с дискусионна среща „Точка за младежки информационен обмен”. Форумът ще се проведе на 27 март (четвъртък) от 18.00 часа в концертната зала на Младежки културен център – ул. „Гладстон” № 39.

Младежки културен център – Бургас и Сдружение„Вселена“ дават началото на социално експериментиране на добри италианскипрактики с дискусионна среща „Точка за младежки информационен обмен”.Форумът ще се проведе на 27 март (четвъртък) от 18.00часа в концертната зала на Младежки културен център – ул. „Гладстон” № 39.

В рамките на срещата представители на двете структури ще запознаятмладежите с интересни италиански практики и ще представят идеята за създаванена „младежко пространство” в МКЦ.Бургаският модел на практика „Точка за младежки инфомационен обмен” сереализира по аналогия на център Ginger Zone в община Scandicci (Флоренция, Италия)и Info point – центровете (Флоренция, Италия).

Целта е в Младежки културен център Бургасда се създаде едно пространство за бургаските младежи, където те периодично дасе събрират и да обменят информация по теми, които ги вълнуват. Периодичнитесрещи ще генерират младежки идеи, инициативи и дейности, за което младежите щемогат да разчитат на съдействието на центъра и Сдружение „Вселена”.

Също така, в МКЦ младежите ще иматвъзможността да получат информация за това какви дейности попринцип се осъществяват там, как могат да се включат в тях, или да се насочат към друга институция, която би могла да им даде насокаили разрешение на предизвикателството, което стои пред тях.

Подкрепящ партньор на бургаските структурие Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетнипри Община Бургас, която ще съдейства за включването на младежи в риск в предстоящитеиновативни младежки дейности.

Социалното експериментиране се осъществявав рамите на проекта „Младежи без граници”, който се изпълнява Фондация„С.Е.Г.А. в партньорство със сдружение „Европейска академия” Флоренция –Италия, с финансовата подкрепа на Оперативнапрограма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейскиясоциален фонд на Европейския съюз.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега