Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаска клиника стартира две благотворителни кампании през декември

Бургаска клиника стартира две благотворителни кампании през декември

Всички желаещи да запишат своя час за безплатна консултация могат да го направят на 056/ 555 599 или на 0879/ 084 777, както и на място в клиниката.

Две благотворителни кампании пуснаха този декември от клиника „New Life“. Първата е станалата вече традиция „Пожелай си“, в която ще бъдат дарени две ин-витро процедури с включена стимулация и изследвания на двойки с репродуктивни проблеми.Всички желаещи да вземат участие в инициативата трябва да изпратят на e-mail адрес wish@newlifeclinic.bg своята любима коледна рецепта, подкрепена със снимка и кратък текст, разказващ за това с кого биха желали да я споделят. „Пожелай си“ ще продължи до 23 декември тази година, а победителите ще бъдат обявени на Бабинден – 21.01.2022г.  

Втората кампания на клиниката в Бургас е свързана с безплатни консултация за двойки с репродуктивни проблеми, както и за дами имащи здравословни проблеми или интерес в областта на естетичната гинекология. Прегледите ще се извършват от завеждащия специалист – д-р Дарина Давидова.

Всички желаещи да запишат своя час за безплатна консултация могат да го направят на 056/ 555 599 или на 0879/ 084 777, както и на място в клиниката.

Припомняме, че медицинският център предлага пълен кръг от услуги свързани с класически ин витро процедури, спермален анализ, донорски програми за сперматозоиди и яйцеклетки, с най-модерните европейски технологии в репродуктивната медицина.В последната година клиниката успешно развива и направлението естетична гинекология с прилагането на иновативно лечение в областта на интимното здраве. Дамите, имащи нужда от високоспециализирана консултация за здравословни проблеми вследствие нормално травматично раждане, стрес инконтиненция и други специфични гинекологични състояния, могат да разчитат на компетентното мнение на д-р Давидова.

Естетичната гинекология е високоспециализирана и бързоразвиваща се нова част от специалността „Акушерство и гинекология“. Тя изполва най-съвременните, иновативни и неинвазивни методи за диагностика на някои гинекологични симптоми и проблеми. Дава възможност за лечение без болничен престой, без нужда от анестезия, максимално бързо възстановяване и  без промяна на обичайния  начин на  живот. Положителният ефект  е видим за жената още след първата процедура и има траен терапевтичен резултат. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега