Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаска психоложка спечели фотоконкурса на х-л "Мираж"

Бургаска психоложка спечели фотоконкурса на х-л "Мираж"

Ани Адамова е победителят в конкурса “Fotosensation 2013 – Абитуриенти”, чрез който хотел „Мираж” отправи предизвикателство към фотографи да покажат, че тази година абитуриентите напълно са пренебрегнали думата „кич” и са я заменили със „стил”.

Ани Адамова е победителят в конкурса “Fotosensation 2013– Абитуриенти”, чрез който хотел „Мираж” отправи предизвикателство къмфотографи да покажат, че тази година абитуриентите напълно са пренебрегналидумата „кич” и са я заменили със „стил”.

В От 20-ти април до 20-ти май Фотографитеимаха задачата да представят модели, тоалети, прически, аксесоари, лица,настроение – всичко, което съпътстваше тазгодишните абитуриентски трепети средлуксозната атмосфера на четиризвездния хотел. 

Всеки от участниците имаше възможност да представи до 6фотографии, които са публикувани на фейсбук страницата на хотел „Мираж”. Жури всъстав Тодор Динев – Тото (Бургаска фотографска общност), Станка Христова(„Диневи Груп”) и Виктор Налбантов (Фотограф) определиха визията на Ани занай-впечатляваща, макар че и тримата имаха различен фаворит от нейните снимки.   

„Спрях се на еднаот визиите на Ани,  защото е най-изчистена  като кадър, излъчваспокойствие и безгрижието на абитурента, красотатата на младостта, очакванетона хубавото да им се случи, вярата в себе си!” – ето така коментира Тодор Диневизборът си сред десетките снимки, които участваха  в конкурса.

„Познавам Ани отскоро но засметка на това дърпа много здраво напред, мислещ човек интелигентен, имаспособноста да се учи, а също и чисто женски филинг който си е само неин и тяси го развива по неин си начин. Това е нейният начин да покаже младостта икрасотатата на абитуриентството.” 

Ани Адамова е на 30 години от Бургас. По професияПсихолог. „За мен фотографията е част от опознаването на хората. Тя ми давадостъп до емоциите на човека, когото снимам. Харесва ми да уловям и да сесвързвам с душата на човека в разлчните и превъплащания. Хобито ми е неразривносвързано с голямата ми любов – психологията, именно чрез създаванетоемоционална близост с човека пред обектива.Близо година вече моят приятел, който се занимава професионално с фотография,ме въвежда в правилата на фотографията и техническата и страна, за да получа,освен удоволствие от снимането и качествен кадър като резултат.” – споделяпобедителката. 

Наградата, която предложи хотел „Мираж” е уикенд задвама на яхтеното пристанище на “Марина Диневи” в хотел „Палас”, където Ани щеима възможност да направи още много чудесни снимки! Успех! 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега