Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаската група Lemon Box изнася концерт в Авиомузея на 30 май

Бургаската група Lemon Box изнася концерт в Авиомузея на 30 май

Концертът ще започне в 20:00 ч. на 30 май 2018 г.

На група Lemon Box явно й харесва да прави изкуство в нестандартни пространства. След като миналата година бургазлиите изнесоха концерт на остров Света Анастасия, новото им място за изява е Авиомузеят в квартал "Сарафово". Концертът ще започне в 20:00 ч. и ще завърши малко преди 22:00 ч. на 30 май 2018 г. Във времето до началото на концерта зрителите ще могат да се разходят между самолетите, да се качат в тях, да разгледат експозицията "Летящият човек" и да проверят уменията си за пилотиране чрез симулатор.

Цената на билета е 12 лв. (с включена стойност за разглеждане на самолетите от експозицията на музея). За деца до 12 г. входът е безплатен. Билети могат да бъдат закупени от касата в Културен дом на нефтохимика. Предвид особения статут на зоната и поради съображения за сигурност, при влизането ви на концерта от специализираните органи за охрана ще бъдат извършвани проверки за недопускане на опасни вещества и предмети.

Общественият транспорт до Летище Бургас е чрез автобус №15. За пътуващите с автомобил, на разположение е паркингът на Община Бургас близо до кръговото кръстовище преди летището, а също и разрешените за паркиране места по улиците на кв. "Сарафово". Можете да паркирате и в зоната на Летище Бургас, където таксите за престой са - 10 минути (безплатно), 1 час (2 лева), 2 часа (5 лева), 3 часа (8 лева).

“Lemon Box” е създадена през 2016 г. Зорница и Станимир („Ди Фемили”), Марти (ПИФ), Стефан Германов (екс-Милена Славова), както и Асен Хайдутов – перкусии, се събират, за да дадат простор на дълго таената си творческа енергия. Срещата на петима музиканти с разнородни интереси и професии допълнително обогатява стила им, който се сдобива с необичайна нова сила. За няколко месеца съвместна работа те създават песни, достатъчни за първия им албум – деликатен микс от поп, фънк и чил аут. Музиката за тях е удоволствие и забавление.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега