Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаската рок банда Силует с предизвикателство към феновете

Бургаската рок банда Силует с предизвикателство към феновете

Бургаската рок банда Силует обяви конкурс за обложка на новия си албум. Работното заглавие на проекта носи името на песента „Share Your Love”, чийто клип групата представи в края на миналата година пред стотици фенове в столицата.

Бургаската рок банда Силует обяви конкурс за обложка на новия си албум. Работното заглавие на проекта носи името на песента „Share Your Love”, чийто клип групата представи в края на миналата година пред стотици фенове в столицата.  

Песните за албума са почти готови и почитателите на рока могат да ги чуят, за да черпят свежи идеи за облика на обложката. Феновете имат пълната свобода да творят до 15-ти април, когато е и крайният срок на конкурса. Визуалните си идеи могат да изпращат на e-mail: siluet@abv.bg, както и да споделят на стената на фен страницата в социалната мрежа Фейсбук. За победителя, чийто обложка ще бъде избрана, е предвиден подарък-изненада.

Музиката и повечето от текстовете на парчетата от новия албум са авторски, писани от бандата, но не липсват и текстове на английския текстописец Phil Jackson. „За нас е важно хората да се докоснат до музиката ни, да я усетят, а направата на обложката е начин ние да получим обратна връзка на емоциите, които сме породили у тях”, споделят от рок бандата.

Група Силует е създадена през 1999 г. в град Бургас. Стилът й е оригинална смесица от класически и мелодичен рок, примесени с прогресив елементи.  Рок бандата свири активно на клубната сцена и e получила множество награди за оригиналната си музика. По пътя си Силует са участвали на много фестивали в страната и чужбина, на част от които са били и хедлайнери.  

В момента в бандата е в състав Марияна Добрева - вокал, китара и клавишни, Мария Дюлгерова  - бас китара и вокал, Мартин Профиров - барабани и звук, Богдан Димитров  - китара и Михаела Ненова /от месец май  вече Михайлова/ - цигулка, перкусии и клавишни.  

<iframe width=447 height=257 src=http://www.youtube.com/embed/IiOiuBWrx6I frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега