Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски депутати: Кога започва ремонтът на пътя Царево - Малко Търново?

Бургаски депутати: Кога започва ремонтът на пътя Царево - Малко Търново?

Министър Нанков отговаря на 23 март.

Кога започва ремонтът на основния път в Странджа Царево - Малко Търново и как се движат процедурите по изграждането на обхода на Поморие, питат бургаските народни представители от ГЕРБ министъра на регионалното развитие Николай Нанков.Всички депутати са се подписали под двата въпроса, чийто отговор е предвидено да бъде получен в пленарна зала на 23 март.

Ивелина Василева, Димитър Бойчев, Диана Саватева, Ася Пеева, Галя Василева и Иван Вълков подчертават, че отсечката между Царево и Малко Търново е от стратегическо значение за ограничаване на обезлюдяването на пограничния район с Турция, както и за приобщаването му към  икономически по-добре развитите крайбрежни зони по Южното Черноморие.

Народните представители за втори път поставят въпроса за пътя в пограничния район. Той е провокиран от получените предварително уверения, че неотложните ремонтни работи ще започнат тази пролет, така и от влошеното състояние на пътната настилка след пороите през декември и последните снеговалежи.

Строителството на пътя Бургас – Слънчев бряг напредва с бързи темпове, но все още се чака яснота кога ще започне изграждането на последната част от него – дългоочаквания обход на Поморие.Бургаските депутати от ГЕРБ очакват утре министър Нанков да посочи какви са сроковете, в които могат да започнат строителните дейности по двата стратегически обекта от пътната инфраструктура.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега