Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски езиков център с 3 награди от Британски съвет

Бургаски езиков център с 3 награди от Британски съвет

Бургаският езиков център WORDS е един от езиковите центрове отличени на тазгодишната церемония по партньорските програми Addvantage и IELTS, на Британски съвет. Целта и на двете програми е да се партнира на най-добрите езикови центрове и училища от цяла България в развиването уменията по английски език на курсистите, съобразно стандартите на международно признатите езикови квалификации на Cambridge English.

Бургаският езиков център WORDS е един от езиковите центрове отличени на тазгодишната церемония по партньорските програми Addvantage и IELTS, на Британски съвет. Целта и на двете програми е да се партнира на най-добрите езикови центрове и училища от цяла България в развиването уменията по английски език на курсистите, съобразно стандартите на международно признатите езикови квалификации на Cambridge English.

Тази година WORDS грабна цели три награди. Освен признанието за голям брой подготвени и регистрирани кандидати за изпитите на Cambridge - FCE, CAE и BEC за 2014-та, те се сдобиха и със статуетките за дебют по програма IELTS, както и самата награда по програмата, която се присъжда отново на основание големия брой кандидати, които успешно подготвиха за периода 01.01.2014 - 31.12.2014, както и отличните им резултати.

Домакин на събитието бе директорът на Британски съвет, България – Любов Костова, а сред официалните гости бе и зам.-министърът на образованието Ваня Кастрева, която лично награди някои от участниците в програмите. В програмата Addvantage участват десетки училища, езикови и образователни центрове от цялата страна. Най-голям брой на членове, към този момент има от София, Варна, Пловдив и Бургас. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега