Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски младежи се учат как да преподават толерантност

Бургаски младежи се учат как да преподават толерантност

15 бургаски младежи на възраст между 16 и 29 години преминаха двудневно обучение на младежки клуб по толерантност. Участниците в семинара се запознаха със социологическото проучване на стереотипите сред младите хора, придобиха нови и полезни неща по интерактивен метод, съчетани с практически задачи и упражнения по теми като „Култура на толерантност”, „Умение за вербално общуване и презентиране”, „Какво е да си доброволец?”, „Как да бъдем обучители на връстници”, „Работа в екип” и други.

15 бургаски младежи на възраст между 16 и 29 годинипреминаха двудневно обучение на младежки клуб по толерантност. Участниците в семинара сезапознаха със социологическото проучване на стереотипите сред младите хора,придобиха нови и полезни неща по интерактивен метод, съчетани с практическизадачи и упражнения по теми като „Култура на толерантност”, „Умение за вербалнообщуване и презентиране”, „Какво е да си доброволец?”, „Как да бъдем обучителина връстници”, „Работа в екип” и други.

Обучението е част от проекта „Младежта е толерантност“ запреодоляване на анти-ромските стреотипи сред младите хора. В него са предвидениразлични семинари - международен лагер, вътрешни обучения за повишаванекапацитета на доброволците, обучения по метода “връстници обучават връстници”,обменни визити в Румъния, България, Гърция и Унгария за обмяна на опит.

През миналата година по проекта се реализираха вътрешниобучения, които преминаха успешно. Целта на обучението беше да подготвидоброволците за обучители, за да могат да предават своите знания потолерантност на свои връстници. Това е изпитан и ефективен метод на обучение,който ще бъде много полезен в борбата със стереотипите сред младите хора.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега