Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски талант засне новото си видео на остров "Света Анастасия"

Бургаски талант засне новото си видео на остров "Света Анастасия"

Видеото на "Всичко ще дам" ("You got me like") е дело на Иван Бъчваров.

Младият и талантлив бургазлия Кристиан Грънчаров, познат още като Kris Gran, избра остров "Света Анастасия" и Морската градина за локации за клипа към новото си парче. Видеото на "Всичко ще дам" ("You got me like") е дело на Иван Бъчваров. Снимките са продължили два дни, разказват от пресцентъра на Общината.

 24-годишният изпълнител е основен автор на проектите си. Във "Всичко ще дам"("You got me like") Kris e написал текста, а за музиката и аранжимента са в партньорство с Димитър Атанасов. Главните роли във видеото на "Всичко ще дам" ("You got me like")  са поверени на танцьорите и хореографи Зорница Вълкова и Иван Карастоянов.

Kris Gran (Кристиан Грънчаров) се превърна в абсолютен любимец на телевизионните зрители със запомнящото се участие, което направи в отбора на Владимир Ампов-Графа в "Гласът на България" през 2017 г. Веднага след финала той получи подкрепата именно на ментора си за дебютното си парче "Завинаги".

Kris обаче избира да направи пауза веднага след това, за да завърши бакалавърската си степен в специалност "Поп и джаз пеене" в Консерваторията, а в момента е учи магистратура по "Педагогика на обучението по музика". Завърна се на поп сцена в началото на 2020 г. с ново име - Kris Gran и няколко нови песни - "Пепел", "Океански вълни", "Две сърца", и най-новата - "Всичко ще дам".

Кристиан Грънчаров е на 24 години от Бургас. От 6-годишен свири на пиано, а когато е на 9 баща му започва да го учи на китара. И двамата му родители са музиканти, но не са избрали музиката за свой професионален път. Въпреки всичко Крис е влюбен в музиката и завършва "Поп и джаз пеене" в Консерваторията, след което записва магистратура "Педагогика на обучението по музика" отново там. Споделя, че се вдъхновява от музиката на Ед Шийрън, артистът, с чийто кавър спечели всички в "Гласът на България".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега