Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски ученици се включиха във 2-то издание на „Ваканция здравей! Да играем безопасно“

Бургаски ученици се включиха във 2-то издание на „Ваканция здравей! Да играем безопасно“

Всички деца получиха тениска на кампанията, а всяко от училищата-участници получи грамота, купа за участието си и футболни топки.

След двегодишната пауза бургаските ученици отново се включиха във второто издание на кампанията „Ваканция здравей! Да играем безопасно“, организирана от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, Община Бургас и ОДМВР-Бургас. Събитието се проведе на общинския спортен комплекс в ж.к. „Славейков“.

В инициативата се включиха деца от 5-те и 6-те класове от периферията на община Бургас, които по-рядко участват в общоградските събития, поради отдалеченост на учебните заведения СУ „Христо Ботев“ - кв. „Черно море“, ОУ „Васил Левски“ - кв. „Горно Езерово“, ОУ „Христо Ботев“ - кв. „Победа“ и ОУ „Св. Климент Охридски“ - кв. „Рудник“.


Снимка: Община Бургас

Кампанията и тази година бе насочена към безопасното придвижване на децата в градска среда по време на лятната ваканция. Това е време за игри и децата са пълноправни участници в движението на пътя с велосипеди, скейтове, кънки, тротинетки и пеша, но също трябва да спазват правилата, както възрастните.

Община Бургас организира придвижването на децата до спортен комплекс „Славейков“, където се проведоха състезателни спортни игри на открито с различни превозни средства и светофари. В събитието се включиха още „Адвенчър тийм“ – амбициозни млади хора с професионални умения, които постоянно разработват нови целеви игри, така че приключението на децата всеки път да е уникално, различно и запомнящо се.

Всички деца получиха тениска на кампанията, а всяко от училищата-участници получи грамота, купа за участието си и футболни топки.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега