Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаското СУ „Добри Чинтулов“ отбеляза патронния си празник /Снимки и видео/

Бургаското СУ „Добри Чинтулов“ отбеляза патронния си празник /Снимки и видео/

С изключителен професионализъм и неподправена емоция бе показано част от многообразието на традиционната българска култура, а публиката с възторг аплодира и се включи в странджанските хора.

Бургаското средно училище „Добри Чинтулов“ отбеляза днес 73 години от своето създаване. Учениците демонстрираха заложби свързани с народното творчество, модерни хореографии и спортни умения. 

Тържественият концерт бе вълшебна смес от ярки песни, танци и инструментални изпълнения. С изключителен професионализъм и неподправена емоция бе показано част от многообразието на традиционната българска култура, а публиката с възторг аплодира и се включи в странджанските хора. 

DSCF3448-Large

„За мен е привилегия и огромна отговорност да бъда директор на модерно и съвременно училище, втъкало в себе си нишките на добрите практики на тези, които са поставили началото и онези, които продължават да надграждат през годините иновативността в преподаването и организацията на учебния процес. Високи са постиженията на нашите учители и ученици. Само нашето училище дава възможност да се докосваме ежедневно до духа и магията на народното творчество. До традициите и мъдростта, които вплита в себе си опитът на миналото, силата на настоящето и вярата в новаторството на идния ден. Горда съм с многобройните призови места, завоювани от наши ученици на регионални, национални и международни конкурси и състезания“, коментира директорът на училището инж. Милена Дренска. 

DSCF3252-Large

Тя пожела на учениците да са добри хора, да успяват навсякъде и да са горди, че сa възпитаници на училище с традиции. 

„Скъпи ученици, вие сте надеждата и бъдещето. На всички вас, тук в училище, с възрожденски дух предаваме нравствените ценности, добродетелите и любовта към българските традиции. Бъдете силни, ученолюбиви и следвайте мечтите си. Пазете светлите традиции на родното училище, почитайте всеотдайността на своите учители. Пожелавам ви да бъдете добри хора, да успявате със знания и умения навсякъде, където и да се намирате, да сте горди, че сте възпитаници на СУ "Добри Чинтулов". 

Албум със снимки от празника може да намерите в официалната ни фейсбук страница – ТУК!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега