Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии дариха тон хранителни продукти на семейства в затруднение

Бургазлии дариха тон хранителни продукти на семейства в затруднение

Традиционната инициатива се провежда за пета поредна година. Тя дава възможност на гражданите да дарят хранителни продукти на семейства в неравностойно положение докато пазаруват за своята коледна и новогодишна трапеза. Събраните хранителни продукти бяха дарени със съдействието на Българския червен кръст (БЧК) на 27 декември.

Бургазлии дариха около тон хранителнипродукти в кампанията „Купи и дари“. Традиционната инициатива се провежда за пета поредна година.Тя дава възможност на гражданите да дарят хранителни продукти на семейства внеравностойно положение докато пазаруват за своята коледна и новогодишнатрапеза. Събраните хранителни продукти бяха дарени със съдействието наБългарския червен кръст (БЧК) на 27 декември.

„Нямам думи. Мога само да благодаря навсички, които се включиха“, каза при получаването на пълния чувал с лакомства,варива и плодове бургазлийката Петя Димитрова. Тя е самотен родител на три децаи изпитва перманентни трудности при осигуряването на прехраната на семействотоси. С инициативата „Купи и дари“ е подсигурена поне за месец напред.

Президентът на РАК „Бургас-Приморие“, които са организатори накампанията, изказа благодарности към всички граждани, включили се в благотворителнатаинициатива, както и към бизнес партньорите, спомогнали за осъществяването й.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега