Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии получиха в автобуса патриотични послания в Деня на будителите

Бургазлии получиха в автобуса патриотични послания в Деня на будителите

Стотици бургазлии и гости на града получиха патриотични послания за Деня на будителите. Раздаваха ги усмихнатите доброволци от Общински съвет по наркотични вещества в обществения транспорт в град Бургас.

Стотици бургазлии и гости на града получиха патриотични послания за Деня на будителите. Раздаваха ги усмихнатите доброволци от Общински съвет по наркотични вещества в обществения транспорт в град Бургас.

Общо 10 000 късметчета с вдъхновяващи мисли на велики българи напомниха на жителите и гостите на Бургас за значението на днешния празник. Цитатите на българските будители - Иван Вазов, Алеко Константинов, д-р Петър Берон, Григорий Цамблак, Софроний Врачански, Христо Ботев, Любен Каравелов и Георги Сава Раковски, бяха раздадени в автобусите по линиите 12, 12 А и 211.

Целта на инициативата е пламъкът на българското да гори още по-силно и да осветява позабравените образи на хората, които са го запалили векове назад, да се отдаде заслуженото им внимание и почит, но по един по-нестандартен начин - с прочит на патриотична мисъл.

Събитието се организира от Община Бургас и Младежки културен център с любезното съдействие на Общински съвет по наркотични вещества и фирма "Бургасбус" ЕООД.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега