Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии посрещат Никулден и на Морската гара

Бургазлии посрещат Никулден и на Морската гара

Зоната за обществен достъп в Пристанище Бургас ще бъде официално открита на 6-и декември – празникът на града и морето. Това обяви за “PoligrafF.net” изпълнителният директор на порта – Диян Димов. В рамките на Зоната ще бъде изнесена и част от празничната програма.

Зоната заобществен достъп в Пристанище Бургас ще бъде официално открита на 6-и декември– празникът на града и морето. Това обяви за PoligrafF.net изпълнителният директор на порта – ДиянДимов. В рамките на Зоната ще бъде изнесена и част от празничната програма.

На 6-и декемвриофициално ще бъде открит порталът, който ще отвежда любопитните бургазлии игостите на града до така спорната през последната година Зона за обществендостъп. На същия ден ще бъде открито и новото хале на Яхт клуба, където ще сепомещават съоръженията за специализирано оборудване и обучения, добави Димов.

Специално запразника, бургазлиите, които искат да посрещнат Никулден край морето, ще могатда опитат от традиционния никулденски курбан в специално изграден пункт на кеясрещу Морската гара, обясни пред  репортер на PoligrafF.net Петър Парушев - началникотдел “Култура” в Община Бургас.

Специално запървите посетители на Зоната за обществен достъп ще има и празнична програма.Каква ще бъде тя все още не е окончателно решено, поясни Парушев. Все още сеобсъжда структурата и участниците в нея. Окончателната програма ще бъде ясна вкрая на месеца. Тази годинаБургас ще посрещне градския си празник по-бляскаво от всякога.

Припомняме ви,че дотогава трябва да бъде завършен мащабният ремонт на площад „Тройката“,където ще се състои традиционният Никулденски концерт. Там ще бъде поставена18-метрова елха, къщичката на Дядо Коледа и базар за любителите на вкуснатахрана и празничния дух. Край „Часовника“ пък ще бъде изградено рибарско градче.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега