Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии пускат огнени фенери в небето в помощ на Веси

Бургазлии пускат огнени фенери в небето в помощ на Веси

Кампанията за събиране на средства за лечението на 24-годишната Весела Иванова продължава. Приятели и близки на Веси организират "Море от пламенни надежди" идната седмица. На 15 май от 21 часа се очаква стотици бургазлии да се съберат на плажната ивица пред ресторант "Фиеста", където да пуснат по една огнена надежда в небето за Веси.

Кампанията за събиране на средства за лечението на 24-годишната Весела Иванова продължава. Приятели и близки на Веси организират "Море от пламенни надежди" идната седмица. На 15 май от 21 часа се очаква стотици бургазлии да се съберат на плажната ивица пред ресторант  "Фиеста", където да пуснат по една огнена надежда в небето за Веси.

Огнените фенери ще се продават на място на цена от 5 лева/брой, като парите ще отидат за лечението на бургазлийката. "Нека сме толкова много, че чак в Германия да види блясъка от многобройните фенери пуснати в небето за нея! Събитието ще бъде заснето като част от филма за Веси! Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват! Веси има нужда от нас! Веси има нужда от НАДЕЖДИ - ЗАПАЛЕТЕ ГИ!", зоват приятелите ѝ в социалната мрежа "Фейсбук".

Припомняме, че младото момиче се бори с тежката диагноза карцином на черния дроб. За лечението на Веси в Университетската болница в Хайделберг са необходими непосилни за семейството средства.

Първият етап от лечението на младото момиче струва 7 000 лв. Парите бяха събрани за отрицателно време след споделяне на призив за помощ в социалната мрежа “Фейсбук”. Веси вече е в Германия, където ще ѝ бъде извършено важно изследване, което ще даде яснота какво лечение ѝ е необходимо.

При всички случаи лечението ще бъде скъпо, а близките на Веси не разполагат с големи финансови възможности. Затова кампанията по набиране на дарения продължава. Всеки, който може и желае,  може да помогне като дари средства в сметка на името на Весела Василева Иванова с IBAN BG72RZBB91551004629328.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега