Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии се включват в националния протест "Защити Никол!"

Бургазлии се включват в националния протест "Защити Никол!"

Днес родители от цяла България ще се обединят около искането акушерката Емилия Ковачева, обвинена в опит за убийство на новородено, да получи доживотна присъда. За неделния ден е обявен национален протест под мотото "Защити Никол! Тя е бебе!". В него ще се включат редица български градове, сред които и Бургас.

Днес родители от цяла България ще се обединят около искането акушерката Емилия Ковачева, обвинена в опит за убийство на новородено, да получи доживотна присъда. За неделния ден е обявен национален протест под мотото "Защити Никол! Тя е бебе!". В него ще се включат редица български градове, сред които и Бургас.

Протестни действия в морския град ще се проведат пред Съдебната палата от 11 и 13 часа. Искането на демонстрантите е простичко - съдът да постанови най-тежката присъда, предвидена в родното законодателство - доживотен затвор.

Организаторите ще искат и законодателни промени, с които подобно наказание да грози всеки застрашил живота на дете. Родителите искат доживотни присъди за всички, за които е доказано, че са оказвали психически или физически тормоз над дете. Сред исканията са и окончателно отнемане на правото да практикуват професията си за служители, работещи с деца, в случаи на доказано насилие от тяхна страна.

Припомняме ви, че 40-годишна акушерка е обвинена в причиняването на тежки травми на новородено по време на нощно дежурство. Агресията е заснета от охранителните камери, които по-късно обясняват тежкото състояние, в което малката Никол се оказва. Обяснението за посегателството е, че детето плачело повече от останалите. Акушерката Емилия Ковачева ще отговаря за опит за умишлено убийство по особено мъчителен начин.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега