Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН

Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН

„След като почувствах, че съм покорила всички върхове в модата, разбрах, че следващото място, където мога да намеря пристан е свързано с киното и телевизията.“, сподели красавицата, която преди години се завърна от Филипините с корона от конкурса Мис Интернационал.

Носителката на титлите Мисис България и Мисис Европа Станислава Андреева е една от актрисите, които този уикенд ще преминат по червения килим на Филмовия фестивал в Кан.Бургазлийката от три години се обучава при най-добрите преподаватели по актьорско майсторство, дикция, правоговор, четене на аутокю и режисура.През последните години е получавала доста изкушаващи предложения в киноиндустрията.

„Желаех дебютната ми роля да е култова и запомнена от зрителите. Приех предложението на Саня Борисова и Никол Предьова, които са продуценти на филма „Никога не е просто секс“ да изиграя ролята на любовницата на главния актьор.“, каза Станислава от френската ривиера.

И допълни: „Това за мен е сбъдната мечта. Благодарна съм на Вселената. Мечтаех си да получа международно филмово признание и ето, че вече съм в Кан, филмът е номиниран и ще се наредя на едно ниво с множество световно известни актриси, които са минали по червения килим в фестивалния град.“

Станислава Андреева от дете се определя  като човек на сцената и изкуството. В трети клас е имала собствено радио предаване по едно от известните радиа в България. Вземала е участие в много театрални постановки и е пяла във вокална група. Била е рекламно лице и на десетки български и международни марки.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега