Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлийки зарадваха с подаръци жените от Дома за възрастни хора в с. Заберново

Бургазлийки зарадваха с подаръци жените от Дома за възрастни хора в с. Заберново

Бургазлийки зарадваха с подаръци и лакомства жените от Дома за възрастни хора с психични разстройства в село Заберново. Идеята дошла покрай кампанията „Бъди човек“. Илияна и Маруся разказват, че жените от дома са ги посрещнали много топло.

Бургазлийки зарадваха с подаръци и лакомстважените от Дома за възрастни хора с психични разстройства в село Заберново.Идеята дошла покрай кампанията „Бъди човек“. Илияна и Маруся разказват, че жените от дома са ги посрещнали многотопло.

„Поздравиха ни с много песни и стихотворения.  Изживяването не може да се опише - дадохмемалко, а получихме толкова много. Със сигурност поставихме началото на нещохубаво. Пак ще отидем и то не само по Коледа“, коментират в социалната мрежаинициаторките.

В добрата кауза двете жени са получили подкрепа и от „Движениетона българските майки“  в Бургас.  От там са предоставили ръчноизработени гривни,обици, гердани и пари. Със събраните средства са направени торбички със сладки изненади, 60 шапки и гевреци скъсмети, които са правени са от деца от помощно училище.

И макар че краятна кампанията беше вчера, ние ще призовем всеки, който все още има желание, дапродължи доброто дело.  Каква е идеята? Всеки от нас всекидневно вижда възрастни хора внужда – пенсионерката от съседния вход, чиято пенсия покрива едва-едвалекарствата и тока, възрастната двойка, с която се засичаме пред щанда спромоции в супермаркета, жената, която отброява стотинките, за да си плати сметкитев пощата. Тези хора са навсякъде около нас.

Тазикампания е посветена на тях. Можем сами да се „организираме“ и да поднесем нанякой от тях коледен подарък – пакет с олио, брашно, боб, леща, топли чорапиили други необходими продукти, с които по-малко имащите от нас да посрещнатнай-светлите празници. Не е нужно да даваме пари на ръка, а да съберем 10 левав продукти и да дарим на някого късче коледно щастие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега