Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлията Рафи Бохосян победи в „Като две капки вода” за втори път

Бургазлията Рафи Бохосян победи в „Като две капки вода” за втори път

Талантливият певец не може да измерва успехите си, защото всеки един от тях е бил съпроводен освен с много звезден блясък и с огромна доза работа.

Рафи Бохосян, който в първи сезон на шоуто на имитации се класира първи, удвои своя успех, като спечели вота на зрителите и в девети сезон All Stars. Той си тръгна като големия победител с чисто нов лек автомобил. „Изключително съм благодарен на всички, които решиха, че съм ги зарадвал на максимум и съм дал всичко от себе си. Наистина дадох всичко от себе си, за да направя най-добрите имитации, да бъда най-близо до образите. Благодаря ви!”, каза развълнувано той, съобщава Nova.

Талантливият певец не може да измерва успехите си, защото всеки един от тях е бил съпроводен освен с много звезден блясък и с огромна доза работа. „Ще ми трябва малко време да осъзная през какво преминах, но определено съм доволен, че открих много нови измерения за себе си като певец, много нови неща научих за себе си, и това за мен е най-ценното. Запознах се с прекрасни хора, с които ще имаме едно изключително приятелство. Искрено вярвам в това”, каза развълнувано той.

Рафи вярва, че за да върви напред са необходимо упоритост, целеустременост, непрестанна работа и човек да изисква все повече и повече от себе си. „Това са моите изисквания към самия мен – да не спирам да давам все повече от себе си и винаги да вдигам своята собствена летва”.

При младия изпълнител съотношението между труд и талант е в динамична пропорция. Той е абсолютно убеден, че талантът е задължителен, но трудът трябва да е неизменна част от ежедневието на всички творчески личности, които искат да се развиват.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега