Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Целият спектър от пчелна продукция отново е представен в Поморие

Целият спектър от пчелна продукция отново е представен в Поморие

С празнична програма и водосвет на 22 юли бе дадено началото на четвъртия национален фестивал "Мед, море и слънце" - Поморие 2016. Повече от 20 дни изкусителните щандове, разположени на централната пешеходна улица, ще напомнят, че освен с даровете на виното, солта и лечебната кал, градът ни може да се похвали и с целия спектър от качествена пчелна продукция.

С празнична програмаи водосвет на 22 юли бе дадено началото на четвъртия национален фестивал"Мед, море и слънце" - Поморие 2016. Повечеот 20 дни изкусителните щандове, разположени на централната пешеходна улица, щенапомнят, че освен с даровете на виното, солта и лечебната кал, градът ни можеда се похвали и с целия спектър от качествена пчелнапродукция.

Над 20 различни видове мед, уникални свещи, вълшебнимехлеми и цветен прашец са част от богатата изложба базар „Мед, море и слънце”. Тя ще продължи до 14 август, всеки ден от9.30 до 21.30 часа, като тази година във фестивала участватпчелари от Поморие, Пловдив, София, Бургас, Несебър, Левски, Радомир, Средец,Видин, Плевен, Враца, Айтос, с. Винарско, с. Рашково и с. Селановци. Всички теще се борят за призове в категориите „Най-млад пчелар”, „Най-атрактивен щанд” и„Цар и царица на фестивала”.

Посетителитена фестивала могат да дегустират и закупят продукти директно от производителя,ще им бъдат показани техники за извличане на мед, както и тънкости за разпознаванена качествения продукт. За най-малките любители на меда се организиратзанимания като рисуване, моделиране и апликиране.

Събитието е организирано отОбщина Поморие под патронажа на кмета Иван Алексиев, със съдействието на  „Клуб на пчеларите № 1 в България”, медийнатаподкрепа на вестник „Пчела и кошер”, единственото в България Националносдружение на жените пчелари и Областен пчеларски съюз.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега