Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец-Бургас подчини Ботев Враца с 3:1

Черноморец-Бургас подчини Ботев Враца с 3:1

„Черноморец-Бургас” записа важна победа в борбата за призовата тройка, след като се наложи с 3-1 над отбора на „Ботев” Враца. Срещата от 25 кръг се игра пред около 3500 зрители на стадион „Лазур”.

„Черноморец-Бургас” записа важна победа в борбата за призовата тройка, след като се наложи с 3-1 над отбора на „Ботев” Враца. Срещата от 25 кръг се игра пред около 3500 зрители на стадион „Лазур”.

Домакините не оставиха съмнение кой е по-стойностния отбор и трите гола във вратата на гостите са най-малкото, с което те се отърваха. Срещата започна прекрасно за „акулите” след като още в 14 минута след заучена комбинация от фаул, Венци Христов показа точен мерник и откри резултата. Противно на логиката в 38-та минута гостите стигнаха до равенство след перфектно изпълнен пряк свободен удар от Илия Илиев.

Черноморци реагираха веднага и в 42 минута Яник Боли с глава отново изведе домакините напред. Второто полувреме започна така както завърши първото с гол за „Черноморец”. След самостоятелен рейд и прекрасен удар от 16 метра Аатиф Шаешу отбеляза дежурния си гол и покачи резултата на 3-1.

До края на мача домакините изпуснаха 2-3 чисти положения за гол, а в 62 минута главния съдия Никола Попов развесели трибуните след като първо отсъди дузпа за „Черноморец” за нарушение срещу Боли, но след консултация със своя помощник, показа жълт картон на французина и отмени дузпата.

В края на мача за Цветомир Цонков получи втори жълт и съответно червен картон и ше пропусне следващия мач на бургазлии. С тази победа отборът на Димитър Димитров се затвърди на 3-то място с актив от 54 точки. В следващия кръг „акулите” гостуват на „Миньор” Перник. Срещата е идния петък от 17:00 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега