Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец отново в тройката след голово шоу на армията

Черноморец отново в тройката след голово шоу на армията

„Черноморец-Бургас” продължи доброто си представяне от началото на сезона, след като победи като гост отбора на „Локомотив” София с 4:0. През първото полувреме „акулите” бяха пълни господари на терена и се отеглиха на почивката с класически аванс.

„Черноморец-Бургас” продължи  доброто си представяне от началото на сезона, след като победи като гост отбора на „Локомотив” София с 4:0. През първото полувреме „акулите” бяха пълни господари на терена и се отеглиха на почивката с класически аванс.

Още в 10-та минута резултатът беше открит от Анисе, който получи пас в наказателното поле и с много премерен удар откри головото шоу. Попадението даде сили на бургазлии и те започнаха да играят още по-мотивирано, като непрестанно пресираха своя съперник. В 35-та минута резултатът вече беше 2:0. След перфектно центриране на Родригес Асис, най-съобразителен в наказателното поле се оказа Енис Хайри, който се пребори с всички и заби топката в мрежата.

Само 8 минути по-късно Анисе за втори път се озова в предгръдките на своите съотборници. Траян Дянков нахлу по десния фланг, центрира в наказателното поле, а мадагаскарецът с френски прозход само я насочи безпомощно към левия ъгъл на вратата, пазена от Галев.

През втората част бургазлии намалиха малко темпото и това даде възможност на домакините да стигнат до няколко много опасни положения пред вратата на Стоян Колев, но до гол не се стигна. След 15-на минути гостите се съвзеха и отново заиграха както през първата част. Натискът им доведе до няколко чисти положения, но липсата на концентрация в завършващата фаза ги лиши от възможността за нови попадения.

Пропуски направиха Георги Андонов, Рогригес Асис, Анисе и Жужу. В 80-та минута последният беше фаулиран в наказателното поле и съдията посочи бялата точка. Жужу застана зад топката и с много хладнокръвно изпълнение оформи крайното 4:0.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега