Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец победи Славия с 2:0

Черноморец победи Славия с 2:0

Отборът на „Черноморец-Бургас“ продължи своето силно представяне и победи категорично „Славия“ с 2:0. „Акулите“ изиграха много силни 90 минути и нито за момент не дадоха шанс за изява на своя противник.

Отборът на „Черноморец-Бургас“ продължи своето силно представяне и победи категорично „Славия“ с 2:0. „Акулите“ изиграха много силни 90 минути и нито за момент не дадоха шанс за изява на своя противник.

Още в началните минути бургазлии имаха шанс да открият резултата, чрез Яник Боли и Тодор Паланков. Натискът на домакините се увенча в 34-та минута. Исуф Уатара получи пас в наказателното поле от Фо-Поре и с удар от няколко метра откри резултата. Няколко минути преди края на първата част играч на гостите игра с ръка в наказателното поле, след което Боли вкара топката в мрежата, но съдията не отсъди нито дузпа, нито гол, а нарушение в атака.

В началото на втората част момчетата на Димитър Димитров сложиха край на интригата с второ попадение. Гаел стреля към вратата, топката се удари в страничната греда, а Лъчезар Балтанов я довкара за 2:0. До края на срещата Венцислав Христов, който влезе като резерва, имаше на няколко пъти възможност да направи успеха още по категоричен, но липса на концентрация в завършващата фаза му попречи да го направи.

С актив от 27 точки отборът на „Черноморец-Бургас“ заема четвърто място във временното класиране. В последния, 15-ти, кръг за полусезона „акулите“ гостуват на „Литекс“ в Ловеч. Срещата е на 8-ми декември /събота/ от 14:00 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега