Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец спечели за втора поредна година наградата за феърплей

Черноморец спечели за втора поредна година наградата за феърплей

Отборът на „Черноморец-Бургас“ за втора поредна година беше удостоен с награда за феърплей. Статуетката, озаглавена „Кавалер на честта“, беше връчена лично на старши треньора на бургазлии Димитър Димитров, на церемония вчера.

Отборът на „Черноморец-Бургас“ за втора поредна годинабеше удостоен с награда за феърплей. Статуетката, озаглавена „Кавалер начестта“, беше връчена лично на старши треньора на бургазлии Димитър Димитров,на церемония вчера.

Бургаският клуб завърши първенството на 6-то място тазигодина, като представянето му беше на приливи и отливи. В едно отношение обачебургазлии бяха винаги непреклонни, а именно в това винаги да решават всичко,само и единствено на терена. Отличията бяха вкатегориите Футболист на футболистите, Футболналичност на годината, Кавалер на честната игра, Треньор на годината, Цялостенпринос във футболната игра и Най-добър млад футболист.

"Изключителносъм щастлив от тази награда. Надявам се да доживея тези години, в които няма дасе връчват такива награди и всички отбори ще играят честно и чисто", заявина церемонията наставникът на "акулите" Димитър Димитров. Херо беше отличен и с третото място в категорията занай-добър треньор - награда, която той спечели миналата година. Първите двеместа тази година бяха съответно за Христо Стоичков и Станимир Стоилов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега