Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец загуби втората си контрола

Черноморец загуби втората си контрола

Отборът на Черноморец-Бургас записа загуба във втората контролна среща от зимната си подготовка. „Акулите“ отстъпиха с 4:2 от бургаския Мастер. Спарингът се игра на тренировъчната база „гнездо на акули“ в Бургас. Резултатът беше открит още във втората минута от Емил Николов.

Отборът на Черноморец-Бургас записа загуба във вторатаконтролна среща от зимната си подготовка. „Акулите“ отстъпиха с 4:2 отбургаския Мастер. Спарингът се игра на тренировъчната база „гнездо на акули“ вБургас.Резултатът беше открит още във втората минута от ЕмилНиколов.

За 2:0 вкара бившия играч на Черноморец Цветомир Цонков, в 16-таминута. Десетина минути по-късно Иван Минчев, който е на проби, върна еднопопадение за 2:1. В края на полувремето отборът на Мастер успя да отбележи ощеедин гол за 3:1, дело на Мирослав Радев. Момчетата на Димитър Димитров пъкпропуснаха доста положения пред вратата, пазена от Кристиян Славов.

През втората част бяха извършени няколко смени в отборана Черноморец-Бургас. Една от тях бе Милчо Ангелов, който в 50-та минута схубав удар в левия ъгъл на вратата направи 3:2. В игра за „акулите“ се появи иЖереми Манзоро, който не успя да запише участие в първия спаринг заради травма.Крайното 4:2 беше оформено в 73-та минута от Петър Колев.

И в тази среща спортно-техническото ръководство наЧерноморец-Бургас изпробва значителен брой футболисти. Към момента бургазлии садоговорили двама нови играчи. Това са офанзивният халф Георги Стефанов, който еиграл последно в Локомотив Пловдив, и централният бранител АлександърДанчевски, който е с френски паспорт.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега