Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец записа второ домакинско равенство

Черноморец записа второ домакинско равенство

Отборът на Черноморец-Бургас записа второ домакинско равенство от началото на сезона. „Акулите“ завършиха 1:1 срещу тима на „Локомотив“ Пловдив.

Отборът на Черноморец-Бургас записа второ домакинско равенство от началото на сезона. „Акулите“ завършиха 1:1 срещу тима на „Локомотив“ Пловдив. През първата част и двата отбора не показаха кой знае какъв футбол, въпреки прекрасните условия за игра. Домакините бяха отборът, който повече владееше топката, но чистите голови положения липсваха и пред двете врати.

Все пак гостите от Пловдив съумяха да открият резултата в 34-та минута. Рангел Абушев беше най-съобразителен в наказателното поле и с точен удар изведе своя тим напред. През втората част темпото на игра се вдигна и черноморци започнаха да пресират своя противник. Допълнителна острота даде и влезлият като смяна Даниел Младенов.

Логичното се случи в 56-та минута, когато Яник Боли с много красиво изпълнение възстанови равенството за 1:1. Окрилени от попадението, „акулите“ вдигнаха оборотите още повече, но трудно съумяваха в завършващата фаза. Въпреки по-добрата игра през втората част, момчетата на Димитър Димитров не успяха да обърнат мача, който завърши при резултат 1:1. В следващия кръг „Черноморец-Бургас“ гостува на „Монтана“.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега