Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Какво е да си двумилионен пътник на бургаското летище

Какво е да си двумилионен пътник на бургаското летище

Летище Бургас тържествено посрещна пътник 2 000 000 за тази година, която се казва Гудрун Егелер. Юбилейната пътничка кацна на най-слънчевото летище днес, 1-ви септември 2012 в 11:16 часа от Берлин, Германия с полет на авиокомпания Германия.

Летище Бургас тържествено посрещна пътник 2 000 000 за тази година, която се казва Гудрун Егелер. Юбилейната пътничка кацна на най-слънчевото летище днес, 1-ви септември 2012 в 11:16 часа от Берлин, Германия с полет на авиокомпания Германия.

Двумилионната пътничка на летището бе посрещната от директора на летище Бургас - господин Георги Чипилски, кмета на град Бургас – господин Димитър Николов и областния управител - господин Константин Гребенаров, както и от представители на туристическия бизнес.

Луксозна лимузина, осигурена от летище Бургас, очакваше пътник 2 000 000, Гудрун Егелер и съпругът и Лутц Егелер  на самия перон на аеропорта, пред стълбичката до самолета, за да ги превози по-късно до хотела им в Слънчев Бряг.

Гудрун Егелер, пътник 2 000 000 на летище Бургас, получи от директора на летището цветна кошница с класно шампанско, български плодове и изискани сирена, както и традиционния билет с надпис „2-милионен пътник на летище Бургас”. Юбилейната за летището пътничка получи също и подаръци от кмета и от  областния управител на Бургас. Еглер пристигна в Бургас заедно със съпруга си Лутц Егелер. Те са за четвърти път в България и ще отседнат в хотел в Слънчев Бряг.  

„Връщаме се в България, защото ни харесват хората, които са много мили, харесваме също слънчевите дни и доброто вино”, каза Егелер и допълни, че идват в България от 1981 година. Гудрун Егелер работи като медицинска сестра в отделение по неврохирургия в болница в Германия, а съпругът и Лутц Егелер е асансьорен техник. Двойката има син, на 29 години, който също е посещавал многократно България.

Гудрун иЛутц Еглер ще бъдат ВИП пътници и при заминаването си от България, тъй като по традиция летище Бургас предоставя на юбилейния си пътник и специален ваучер за ВИП обслужване.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега