Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец завърши полусезона с победа

Черноморец завърши полусезона с победа

„Черноморец-Бургас” записа 10-та победа в тазгодишното първенство, след като се наложи над „Монтана” с 2:0.

„Черноморец-Бургас” записа 10-та победа в тазгодишното първенство, след като се наложи над „Монтана” с 2:0. Срещата се игра пред около 1000 зрители на стадион „Лазур” в Бургас. Бургазлии започнаха много мотивирано и още във 2-та минута Анисе се възползва от неразбирателство в защитата на гостите и успя да открие резултата.

Това бе 6-ти гол за първенство на мадагаскареца, като той има и едно попадение за купата на България. След гола „Черноморец” не намали оборотите и втория гол стана факт в 39-та минута. След многоходова атака за домакините Венцислав Христов отбеляза за 2:0. До края на полувремето опасности пред  двете врати липсваха.

През втората част „акулите” видимо намалиха темпото и позволиха на „Монтана” да достигне до греда в средата на полувремето след удар на Мичев. Това бе и единствената опасност пред вратата на домакините. За бургазлии пропуски направиха Анеси и Дяков, които от чисти позиции не успяха да уцелят рамките на вратата.

С тази победа отбора на Димитър Димитров ще зимува на 3-то място с актив от 33 точки, само да две зад лидерите „Лудогорец” и „ЦСКА”. В 8-ми пореден мач за първенство вратарят на „акулите” Стоян Колев запазва вратата си суха, като с това си постижение продължава да пише името си в клубната история. В събота „Черноморец-Бургас” гостува на „Ботев” Пд в осминафинална среща за купата на България. Срещата е с начален час 13:30.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега