Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Честит празник на специалистите по човешки ресурси

Честит празник на специалистите по човешки ресурси

Целта на отбелязването е да се подчертае приносът на HR професията към устойчивия бизнес. Тя има своята роля, за да посрещнем по-подготвени бъдещето, когато уменията, необходими за практикуване на много професии, до голяма степен ще се променят.

Днес, 20 май, за втора поредна година се отбелязва Международният ден нa специалистите по човешки ресурси. Инициативата стартира по предложение на представители на сектора от 12 държави на Стария континент - Германия, Гърция, Дания, Израел, Испания, Италия, Кипър, Нидерландия, Литва, Северна Македония, Португалия, Словения, като бързо набира популярност.Кампанията се обозначава с #HumanResourcesDay и е под егидата на Европейската асоциация за управление на хора EAHM.

Целта на отбелязването е да се подчертае приносът на HR професията към устойчивия бизнес. Тя има своята роля, за да посрещнем по-подготвени бъдещето, когато уменията, необходими за практикуване на много професии, до голяма степен ще се променят. В резултат на това работещите ще се нуждаят от сериозна преквалификация и повишаване на своята квалификация, което е и предмет на дейност в HR-a.По този повод кметът Димитър Николов отправя поздрав към специалистите по човешки ресурси в Бургас, както и в цялата страна.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега