Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тазгодишният "Christmas Festival Burgas" ще започне на 17-и декември

Тазгодишният "Christmas Festival Burgas" ще започне на 17-и декември

В последната събота преди Рождество бургазлии и гостите на града ще имат възможността да изберат ръчно изработени декорации и подаръци за своите близки.

И тази година Бургас ще бъде домакин на Коледен HandMade фестивал, съобщиха организаторите от "Made by me" днес. Christmas Festival Burgas 2016 ще се проведе в дните 17-21 декември, като домакин на празничната феерия отново ще бъде Експоцентър "Флора".

В седмицата преди Рождество бургазлии и гостите на града ще имат възможността да изберат ръчно изработени декорации и подаръци за своите близки. Автори от цялата страна ще представят своите сувенири, бижута, дрехи, обувки, играчки, аксесоари, скулптори, картички, икони, картини, свещи, керамика, чанти, книги, храни, мед, вино, напитки, курабийки и т.н.

Сред изненадите за посетителите тази година е специалната кино зала със свободен достъп. Там ще бъдат прожектирани любими коледни филми. Ще бъде отделено място и за почерпка, където гостите на Коледния фест ще могат да се подкрепят с пресни хлебчета и кроасани, топли млечни и кафе напитки, греяно вино, гурме бургери и сандвичи.

Записването на участници вече започна. Всеки желаещ да се включи като автор, може да изпрати свое представяне на мейл: festivalburgas@gmail.com.

Междувременно, Ви напомняме, че в момента е отворен и “HandMade Design Market”, част от бургаските HandMade фестивали. Базарът се провежда в рамките на изложението "Флора Есен" в едноименния експоцентър. Акцентът пада върху дизайнерски, ръчно изработени дрехи, бижута, аксесоари, козметика, сапуни, аромати, картини, декорация, бебешки стоки и др. Темата е “Направено с ръце и от сърце с цветче”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега