Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Поморие" отстрани "Несебър" по пътя за Купа България

"Поморие" отстрани "Несебър" по пътя за Купа България

Отборът на Общински футболен клуб “Поморие” продължава на 1/8 финалите за Купата на България, след като вчера /21.09.2016 г./ отстрани „Несебър“. Воденият от Малин Орачев тим се наложи с 2:1 като гост на делфините.

Отборът на Общински футболен клуб “Поморие” продължава на 1/8 финалите за Купата на България, след като вчера /21.09.2016 г./ отстрани „Несебър“. Воденият от Малин Орачев тим се наложи с 2:1 като гост на делфините.

Още в началото на срещата Кирил Георгиев имаше шанс да отбележи, но вратарят на домакините улови топката. В 25-та минута несебърлии поведоха с гол на Вл. Мирчев. В заключителните секунди на първото полувреме Лемперов можеше да изравни, но ударът му с глава бе изчистен от голлинията. В 55-та минута „Несебър“ остана с човек по-малко, тъй като Г. Димов получи втори жълт и съответно червен картон.

„Поморие“ успя да обърне резултата в своя полза между 62 -та и 70-та минута. Първо Христо Лемперов с мощен изстрел прати топката в долния десен ъгъл за 1:1, а 2 минути преди края на мача Даниел Стоянов отбеляза гол – шедьовър, след като с изстрел извън наказателното поле от воле намери горния ляв ъгъл на вратата.

Следващата среща на ОФК “Поморие” ще бъде на стадион Поморие с отбора на ПФК “Ботев” Враца, на 25.09.2016 г. /неделя/ от 17.00 часа.

След победата на мъжкия състав на ОФК „Поморие“ по пътя за Купата на България, отборите от детско – юношеската школа също донесоха радост за своите треньори и за привържениците на клуба.

Воденият от  Лазар Тонозлиев отбор на юноши старша възраст победи с великолепен резултат от 9:0 отбора на ФК “Ураган” Бояджик. Срещата се игра вчера /21.09.2016 г./ на стадион Поморие. Головете реализираха: Банко Маджаров – 3 попадения,  Любомир Георгиев и Иван Иванов – с по 2 гола, а по веднъж отбелязаха – Георги Тонозлиев и Калоян Стоянджов.

Отборът на юноши младша възраст също постигна победа на своя стадион, като надви с 5:1 връстниците си от “Странджа-Агрокорн” Средец. Голмайстори за домакините: Станимир Михов – 2, Съби Маринов – 2 и Георги Биберов -1.Третият повод за гордост донесоха Деца Б към ОФК „Поморие“.

Водени от треньора Венелин Тальоков, в първата си среща на собствен терен децата успешно се противопоставиха на съперника „Странджа-Агрокорн“ с 3:2. Голмайстори за тима ни бяха: Митко Димитров, Атанас Георгиев и Димитър Филипов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега