Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Чадърите и шезлонгите по морето това лято ще са безплатни

Чадърите и шезлонгите по морето това лято ще са безплатни

По време на брифинга стана ясно още и че ще се удължи и правото за строителство по морето до 15 юни.

Чадърите и шезлонгите ще бъдат безплатни това лято. Това стана ясно на брифинг в МС след заседание на Коалиционен съвет. „Ще се прилага използването на талони или купони – ваучери за туризма. Разбрали сме се те да бъдат използвани само от хора, които са плащали осигуровките си. Размерът и действието на ваучерите предстои да бъде прецизирано. Имаме единодушно мнение и позиция, че ваучерите ще се използват като средство за насърчаване на туристическия бранш. Те ще бъдат възможни и за ученици – за зелени училища, например", коментира Валери Симеонов от НФСБ.

Вицепремиерът Томислав Дончев заяви, че има сериозни спорове по темата с ваучерите, тъй като "това е едно безспорно добро намерение. Но какво правим с хората с високи доходи? На тях един ваучер за безплатна почивка не им е от полза. В следващите дни ще продължат разговорите по тази тема на политическо и професионално ниво”, заяви Дончев.


„По искане на ресторантьорския бизнес ще се измени последната заповед на министъра на здравеопазването и задължителното разстояние между масите в заведенията ще стане 1,5, а не 2,5 метра. Обслужващият персонал ще работи с шлемове, а не само с маски", обяви Симеонов. По време на брифинга стана ясно още и че ще се удължи и правото за строителство по морето до 15 юни.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега