Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ЦСКА изненада всички с треньорска рокада по никое време

ЦСКА изненада всички с треньорска рокада по никое време

Новината изненада футболната общественост у нас, тъй като Акрапович имаше огромен вот на доверие сред „червената“ част от страната

Ръководството на ЦСКА обяви официално, че първият тим на „червените“ има нов старши треньор. Това е Любослав Пенев. По този начин столичани се разделят с Бруно Акрапович, а причината е „неудовлетворителното представяне на отбора в битката за титлата и призовите места срещу преките конкуренти“. Новината изненада футболната общественост у нас, тъй като Акрапович имаше огромен вот на доверие сред „червената“ част от страната. 

Ето и съобщението на официалния сайт на клуба без редакторска намеса:

„Армейци,

Любослав Пенев е новият старши-треньор на клуба. Легендата на червените заменя на поста досегашния наставник Бруно Акрапович. Рокадата е продиктувана от неудовлетворителното представяне на тима в битката за титлата и призовите места срещу преките конкуренти.От началото на пролетния полусезон ЦСКА лъкатуши в изявите си, а на самия терен обликът, качеството на игра и резултатите на отбора не са убедителни.За новото си завръщане на “Армията” Любослав Пенев е бил убеден от главния мениджър на клуба Стойчо Стоилов. Тъй като в момента собствениците на клуба продължават да осигуряват коректно бюджета, но са се дистанцирали от оперативната власт и кадрова политика, именно Стоилов е инициирал промяната и поел отговорност, че Пенев е най-подходящият и правилен треньор да бъде начело на армейците.

В името и за благото на ЦСКА той е получил „картбланш“ да действа. При създалата се ситуация от „Царско село“ са уважили желанието на своя досегашен наставник.Още от утре Любослав Пенев започва работа с тима в подготовката му за първия сблъсък от полуфиналите за Купата на България срещу Лудогорец на 7-ми април“. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега