Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ЦСКА продължава напред в Лигата на конференциите, за Левски приказката приключи

ЦСКА продължава напред в Лигата на конференциите, за Левски приказката приключи

За място в групите на Лигата на конференциите ЦСКА-София ще играе с швейцарския Базел

Отборът на ЦСКА-София се класира за плейофния кръг в Лигата на конференциите след победа с 2:0 при гостуването си на ирландския Сейнт Патрикс. По този начин българският тим елиминира съперника си с общ резултат 2:1.

На стадион "Тала" в Дъблин головете за успеха тима, воден от Саша Илич, вкараха Маурисио Гарсес в 12-ата минута и Иван Турицов от дузпа в 82-рата.

След последния съдийски сигнал на терена настана бой между играчите на двата отбора, при който нидерландският бранител на ЦСКА-София Брадли де Нойер получи червен картон, а червения цвят видя и Адам О'Райли от Сейнт Патрикс

За място в групите на Лигата на конференциите ЦСКА-София ще играе с швейцарския Базел, който "армейците" елиминираха преди две години в плейофния кръг на Лига Европа, информира БТА.

Старши треньорът на ЦСКА-София Саша Илич заяви, че тимът му напълно заслужено се класира за плейофния кръг в Лигата на конференциите.

"Искам да честитя класирането на футболистите. Бе много трудно да стигнем до тази победа, защото Сейнт Патрикс е много корав съперник. Ние обаче сме по-силният отбор и заслужено се класираме напред. Искам да поздравя футболистите за усилията, които положиха, без тях нямаше как да спечелим", каза сръбският специалист.

Левски отпадна от турнира Лига на конференциите, след като отстъпи с 1:4 на Хамрун Спартанс след дузпи на стадион "Георги Аспарухов". Носителите на купата на България загубиха с 1:2 в редовното време, след което Цунами и Филип Кръстев пропуснаха при дузпите, а малтийците бяха безгрешни. 

"Левски не заслужаваше да загуби, но футболът е игра на грешки и "сините" ги допуснаха", заяви старши треньорът Станимир Стоилов след поражението от Хамрун Спартанс. Той добави, че приказните 8-9 месеца са приключили и е време работата да започне отново.

Източник::БТА

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега