Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цветанов е готов да го арестуват още в сряда

Цветанов е готов да го арестуват още в сряда

„Готов съм да ме арестуват още в сряда. Във вторник ще входирм молба, с която ще се откажа от имунитета си", каза в предаването "На светло с Люба Кулезич" на Нова телевизия бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. В случая имам морален ангажимент към всички граждани, които вярват в мен и са ме подкрепили, допълни той.

„Готов съм да ме арестуват още в сряда. Във вторник ще входирм молба, с която ще се откажа от имунитета си", каза в предаването "На светло с Люба Кулезич" на Нова телевизия бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.  В случая имам морален ангажимент към всички граждани, които вярват в мен и са ме подкрепили, допълни той. 

Цветанов посочи, че като вицепремиер и министър на вътрешните работи се е борил срещу организираната престъпност. „Това не се хареса на организираната престъпност. Съвпадна целта на престъпността и на опозицията. Готов съм на всичко и при това, което чуваме от политическите централи и съдебните институции, всичко е възможно“, каза Цветанов.

Страната е в много патова ситуация, оцени заместник-председателят на ГЕРБ. „Има три политически субекта, които трябва да направят скрита коалиция чрез програмен кабинет. На БСП им е удобно да влизат в коалиция само с „Атака” и ДПС“, посочи той. Коалицията, която се прави между „Атака”, ДПС и БСП, е обречена от самото начало, смята обаче Цветанов.

ГЕРБ трябва да бъде конструктивна опозиция до момента, в който се произнесе Конституционният съд, заяви още Цветанов. Бившият вътрешен министър повтори позицията си, че ГЕРБ и лично той са станали жертва на огромна манипулация преди вота. Той не можел да повярва на нещата, които били изричани в публичното пространство по негов адрес и по отношение на партията.

По думите му сме свидетели на един доста добре подготвен сценарий, като през цялото време е внушавано, че ГЕРБ готви манипулация на изборите и че Бойко Борисов е бил описан като диктатор."Минимум с 5% бяхме ощетени на тези избори. Това стана след скандала с намерените бюлетини. Вотът на избирателите беше подменен, те бяха излъгани", каза още Цветанов. Той беше категоричен, че ще сезират и европейските институции, не само Върховния касационен съд.

Цветанов отново отрече да има връзка със собственика на печатницата в Костинброд, където прокуратурата установи наличия на 350 000 отпечатани, но недоставени бюлетини. "Защо никой не зададе въпрос как би станала изборна манипулация с такъв брой бюлетини", попита Цветан Цветанов. Едва сега прокуратурата правела анализ на този проблем.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега