Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Южният плаж в Слънчев бряг получи международна екологична награда

Южният плаж в Слънчев бряг получи международна екологична награда

Южният плаж в курорта „Слънчев бряг” спечели за пореден път международната екологична награда "Син флаг". Сертификатът, присъден за качество, чистота и безопасност показва, че плажът е един от най-добрите.

Южният плаж в курорта „Слънчев бряг” спечели за пореден път международната екологична награда "Син флаг". Сертификатът,присъден за качество, чистота и безопасност показва, че плажът е един отнай-добрите.

Южният плаж бе определен от международно жури от проверяващи игарантира, че плажът има перфектно управление. Синият флаг е екологичнанаграда, която се дава на плажове, където се полагат специални усилия приопазването на околната среда, чистота на морската вода, отлична организация ибезопасност, услуги, удобства. 

В оценяванеизпълнението на критериите участват български представители на няколкоинституции, сред които Водно спасяване към БЧК, РЗИ, образователен експерт,след което документацията се разглежда и проверява от международно жури.Синият флаг на отличникът –Юженплаж-Слънчев бряг е присъден от Фондацията за екологично образование , в кояточленуват национални организации от 49 държави от Европа, Америка, Африка,Океания и Карибите. Фондацията за екологично образование се представлява вБългария българско движение Син флаг.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега