Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цветовете на украинския флаг ще осветят Министерския съвет по инициатива на Тагарев и Денков

Цветовете на украинския флаг ще осветят Министерския съвет по инициатива на Тагарев и Денков

Сградата Министерския съвет, откъм Ларгото и Президентството, ще бъде осветена в цветовете на знамето на Украйна от 18:00 до 24:00 тази събота.

Цветовете на украинския флаг ще осветят Министерския съвет по повод втората годишнина от войната на Русия срещу Украйна и десетата годишнина от анексирането на полуостров Крим. Инициативата е на министъра на отбраната Тодор Тагарев и е подкрепена от министър-председателя акад. Николай Денков.

Посланието на този акт е България да даде кураж на украинците да продължават своята героична битка, но и да покаже, че не са сами в нея, заявиха от правителствения пресцентър. Това е и сигнал към българските граждани да подкрепят свободата, независимостта и териториалната цялост на държавите и да се противопоставят на агресията на авторитарните режими срещу демократичните ценности, се казва още в съобщението..

Сградата Министерския съвет, откъм Ларгото и Президентството, ще бъде осветена в цветовете на знамето на Украйна от 18:00 до 24:00 тази събота, 24 февруари.Осветяването на знакови сгради в цветовете на украинския флаг и поставянето на знамена на Украйна е и знак за единство с нашите партньори в Европейския съюз и със съюзниците на България в НАТО.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега