Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тагарев: Няма да подам оставка - не виждам защо да бързам с два дни

Тагарев: Няма да подам оставка - не виждам защо да бързам с два дни

Министърът на отбраната е на изслушване в ресорната комисия в парламента.

Министърът на отбраната Тодор Тагарев заяви, че няма да подаде оставка преди 6 март. Коментарът му дойде в отговор на днешните критики от ГЕРБ и ДПС.

"Няма да си подам оставката. На 6 март акад. Николай Денков ще подаде оставката на целия кабинет. Не виждам защо да бързам с два дни - няма смисъл.Има две политически сили, които са в основата на този кабинет. Всеки един министър трябва да има доверието на тези политически сили. Аз съм информирал и двете, че имам готовност да говоря в какъвто и да е формат.Снощи по покана на лидерите на ПП-ДБ бях на тяхното събиране, изясних им всички въпроси, които ги интересуваха, доколкото може да се споделя информация по този въпрос, защото тук говорим за война", заяви Тагарев, цитиран от БНТ.

Министърът на отбраната е на изслушване в ресорната комисия в парламента. Той отговори на критиките, че като министър не е свършил нищо в подкрепа на Украйна така:"В евроатлантическата общност е престижно да се помага на Украйна. Тук може би има някаква борба кой има принос за този престиж. Аз бих казал, че принос има кабинетът. Ние работим с пълно разбиране, че трябва да помагаме на Украйна и разчитаме и на подкрепа в парламента, така че всички страни са важни и няма нужда да се борим кой повече помага".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега