Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Да помогнем на Сиси отново да започне да тича след детето си

Да помогнем на Сиси отново да започне да тича след детето си

Младата майка е претърпяла тежка катастрофа и се нуждае от интензивна рехабилитация, за да проходи отново.

Благотворителна акция набира средства за лечението на Станислава Петрова - 30-годишна майка, претърпяла тежка катастрофа в края на миналата година. Тя се нуждае от интензивна рехабилитация, която да й помогне да проходи отново.

Ето я и историята на Сиси:

На 11 декември през 2019г в 8 часа сутринта, Станислава и нейното момченце пътуват от с. Приморци към гр. Добрич, за да закара малкото си момче на детска градина. Времето е лошо, гъста мъгла, ограничена видимост. Но като една предпазлива майка, возеща в колата си рожбата си, най- милото си, очите й са отворени широко.

На един от завоите обаче вижда фарове срещу себе си, колата кара в насрещното, изпреварвайки друга кола и Станислава, за да избегне челният удар, решава да свие вдясно, след което се озовава в канавката, удря се в дърво, но за това малко време преди самият удар, тя успява да освободи коланите на столчето на детето си, за да го спаси. Станислава остава неподвижна, но в съзнание между двете предни седалки. Детенцето е здраво, без драскотина, но Станислава…

Претърпява операция на гръдния кош, за да отстранят кръвоизлив от белият дроб, както и стабилизация на гръбначен стълб. От кръста надолу няма чувствителност, но с усилена рехабилитация, има шанс младата и красива Станислава да проходи.

В момента Станислава провежда рехабилитации. Но за целта са и необходими средства, за да покрие всичките си нужди. До сега семейството е успявало да се справи с лични средства, но изпадат в положение, в което на Станислава и се увеличават нуждите от рехабилитации и процедури които са и нужни за възстановяването й, но доходите им не са достатъчни.

Месечно рехабилитациите на Станислава грубо възлизат около 2500 лева, като не провежда всеки ден процедури и за медикаменти и консумативи грубо около 500 лева. С тенденция да ходи на рехабилитация в Павел баня или други санаториуми, след като бъде отменено извънредното положение, а тогава разходите ще се увеличат.

Открита е дарителска сметка в ОББ, чрез която може да преведете символична сума, за подкрепа, има създаден PayPal, както и за хората в чужбина, специално открита кампания в GoFundMe

Дарителска сметка:
IBAN: BG36UBBS80021092761840
Титуляр: Станислава Тихомирова Петрова

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега