Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Данъчната кампания 2014 започна днес

Данъчната кампания 2014 започна днес

Данъчната кампания 2014 започна днес в 11 ч. с подаването онлайн на първата декларация за облагане на доходите. Деклараторът е от Кърджали, като в неговия формуляр няма данък за внасяне, а сума, която НАП да му възстанови в размер на 46 лв. Онлайн системата за подаване на декларации от физически лица беше активирана в първата минута след настъпването на новата година.

Данъчната кампания 2014 започна днес в 11 ч. сподаването онлайн на първата декларация за облагане на доходите. Деклараторът еот Кърджали, като в неговия формуляр няма данък за внасяне, а сума, която НАПда му възстанови в размер на 46 лв. Онлайн системата за подаване на декларации от физическилица беше активирана в първата минута след настъпването на новата година.

Всекигражданин, който я ползва за изпращане на подписани с електронен подписподоходни формуляри получава 5% отстъпка от данъка за довнасяне до края нааприл 2014 г.„Офлайн“ данъчната кампания започва утре в 9 сутринтавъв всички офиси на НАП в страната.

Фирмите декларират корпоративните печалбидо края на март 2014 г., физическите лица могат да подадат декларациите си и давнесат данъка не по-късно от 30 април, припомнят от НАП. Освен деклариране надоходи и корпоративни печалби онлайн, приходната агенция предлага и услуга заплащане на всички видове задължения по Интернет, както и още близо 30 е-услуги,които спестяват на бизнеса и гражданите над 300 млн. лв. годишно.

Консултации за деклариране и плащане на данъци иосигурителни вноски граждани и фирми могат да получат в работно време нателефона на Информационния център на НАП 0700 18 700 на цената на градскиразговор. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега