Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Де Ниро и Траволта хапнаха шопска салата с Борисов и Рашидов

Де Ниро и Траволта хапнаха шопска салата с Борисов и Рашидов

Холивудските звезди Робърт де Ниро и Джон Траволта вечеряха с българския премиер Бойко Борисов и министъра на културата Вежди Рашидов снощи.

Холивудските звезди Робърт де Ниро и Джон Траволта вечеряха с българския премиер Бойко Борисов и министъра на културата Вежди Рашидов снощи. Актьорите са опитали традиционни български печени чушки, вариант на шопска салата, както и избрана селекция български вина, съобщиха от пресцентъра на Министерството на културата.

Вечерята е дадена от министър-председателя Бойко Борисов. Разговорите започнаха не по темата кино, защото Робърт де Ниро и Траволта вече много добре знаеха, че Вежди Рашидов е известен скулптор. Тъй като и родителите на Робърт де Ниро са художници, големият холивудски актьор показа на министър Вежди Рашидов снимки на скулптури на баща си. Министър Рашидов пък му показа снимки от отчета на Министерството на културата, като му разказа за новите музеи на България.            

Тъй като Робърт де Ниро се интересува живо от изкуство и по-специално от скулптура, Вежди Рашидов му подари документалния филм „Вежди”, дело на режисьора Васил Минчев. Де Ниро се поинтересува дали филмът е дублиран и когато разбра, че има английски субтитри, обеща, че непременно ще го гледа.   

Министър Рашидов изрази надежда, че за краткия престой в страната ни Де Ниро и Траволта са я харесали и ще се върнат за по-дълго време с нови проекти, в които да участват много български професионалисти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега