Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Деца боядисаха Великденски яйца за медици и пациенти на ВМА /снимки/

Деца боядисаха Великденски яйца за медици и пациенти на ВМА /снимки/

250-те пъстро обрагрени яйца и вкусните козунаци ще бъдат за всички пациенти и медици, които на празника няма да бъдат със семействата си!

На Велики четвъртък деца от различни столични училища и детски градини боядисваха яйца за героите в бяло.Инициативата се провежда под патронажа на Софийска света митрополия, съвместно с Асоциация за развитие на българския спорт, Асоциация на българите, боледуващи от астма и хронични заболявания, неделните училища при храмовете „Света Параскева” и „Рождество Христово“.

В импровизираната великденска работилница децата боядисаха 500 яйца, част от които подариха след това на медиците и пациентите на Военномедицинска академия (ВМА). Жестът е в знак на признателност към неуморния труд на героите в бяло, които ще бъдат дежурни на Великден, помагайки на всички нуждаещи се.

Децата бяха посрещнати от началника на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, който благодари за подкрепата през годините: Благодарим ви, че не ни забравяте и сте с нас на всеки празник. И не само. И в най-тежките моменти на пандемията нашите медици усещаха най-чистата обич – детската. Никога няма да го забравим това.

250-те пъстро обрагрени яйца и вкусните козунаци ще бъдат за всички пациенти и медици, които на празника няма да бъдат със семействата си!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега