Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Деца творят коледни сувенири, подаряват "надежда" на връстници

От Областна управа ги подкрепят
Деца творят коледни сувенири, подаряват "надежда" на връстници

Служители на Областна администрация Бургас начело с областния управител Константин Гребенаров и зам.-областния управител Златина Дукова се включиха в благотворителен коледен базар, организиран от народно читалище „Просвета 1927”.

Служители на Областна администрация Бургас начело с областния управител Константин Гребенаров и зам.-областния управител Златина Дукова се включиха в благотворителен коледен базар, организиран от народно читалище „Просвета 1927”, който се проведе в сградата на институцията. Инициативата на читалище "Просвета 1927" Бургас "Да подарим Коледен празник на дете" се провежда за четвърта поредна година.

Работещите в администрацията служители закупиха над 100 артикула ръчно изработени от децата от кв. Долно Езерово, родители, читатели на библиотеката, читалищни членове, приятели и доброволци. Събраните от коледния базар средства ще послужат за закупуване на коледни подаръци на деца със специфични нужди. Константин Гребенаров подкрепи благотворителната инициатива и с лични средства, които допълнително да подпомогнат децата в нужда да усетят магията на зимните празници.

След коледния базар Гребенаров посети и "Творческата Еко работилница за хора с увреждания", която бе създадена през месец юни тази година, след организирана от него благотворителна инициатива по повод рождения му ден. Гребенаров обсъди с ръководителката центъра за хора с увреждания – Марионела Стоянова и с участниците в творческата работилница възможностите за субсидиране от държавата, за да не се налага да разчитат само на благотворителност. „Благотворителността не трябва да е само в навечерието на празници, човек или я носи в себе си или не. Винаги има начин да помогнеш на хората в нужда и аз съм благодарен на всички, които през годината се включиха активно в такива инициативи”, коментира Константин Гребенаров

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега