Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Децата на Поморие отпразнуваха 1 юни и омагьосаха публиката с талант и чар

Децата на Поморие отпразнуваха 1 юни и омагьосаха публиката с талант и чар

В Поморие Международният ден на детето бе отпразнуван с два концерта, наситени с много цвят и настроение, и с чара на малчуганите от ЦДГ „Веселушко” и ОДЗ „Детелина”. Букет от песни, танци, забавни сценки и стихотворения получиха всички присъстващи на площад „Св. Св. Кирил и Методий” вчера.

В ПомориеМеждународният ден на детето бе отпразнуван с два концерта, наситени с много цвяти настроение, и с чара на малчуганите от ЦДГ „Веселушко” и ОДЗ „Детелина”.Букет от песни,танци, забавни сценки и стихотворения получиха всички присъстващи на площад„Св. Св. Кирил и Методий” вчера.

От външната сцена на НЧ „Просвета 1888”,„детелинките” казаха „Здравей лято” и поставиха началото на безгрижната лятнаваканция. Тържеството приключи с хореография от треньора Никола Абрашев и колоритенфлашмоб, в който участваха всички деца от публиката.

Ден по-рано, внавечерието на празника, талантите от ПГ „Калинка” към ЦДГ „Веселушко” същопоздравиха връстниците си. В салона на НЧ „Светлина 1939” те получиха своите удостоверения за успешно завършване на  подготвителна група и представиха музикалния спектакъл "Пеперудена магия".

Със своите костюми,слово и сценично поведение, децата наистина омагьосаха и възхитиха всичкиприсъстващи.Община Поморие благодари на групите и технитеръководители за старанието и отличната подготовка на разкошните тържества. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега